Η OwnPhone είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών μέσω διαδικτύου, εξειδικεύεται στις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, και με βάση τη πολυετή συνεργασία που έχει με τη Cyta Hellas, μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, πρόσβασης στο Internet και Τηλεόρασης, για οικιακούς χρήστες ή επαγγελματίες. Η OwnPhone δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πολυετή παρουσία και εμπειρία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με άνεση, αξιοπιστία και ασφάλεια στις αυξημένες ανάγκες των επισκεπτών μας είτε πρόκειται για οικιακούς πελάτες, είτε για εταιρικούς ανεξαρτήτως μεγέθους. 

call-center

Εδώ οι επισκέπτες μας μπορούν να δουν και να βρουν όλα τα προγράμματα της εταιρείας CYTA, της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας του κλάδου, το οποίο επιβεβαιώνεται και από τον ιδιαίτερα υψηλό αριθμό πελατών ο οποίος ξεπερνά τους 300.000 και συνεχίζει να αυξάνεται παρά το μικρό διάστημα δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά.

Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες και σύγχρονες λύσεις επικοινωνίας με έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αξιόπιστα και ευέλικτα από την CYTA.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες και ποιοτικές τηλεπικοινωνιακές λύσεις, κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών μας και παράλληλα μέσω συνεχούς προσπάθειας για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των επισκεπτών μας.

Οι αξίες μας: Ευελιξία, Αξιοπιστία, Απλότητα, Ικανοποίηση πελατών, Ποιότητα.

Steps